Om oss

Vår affärsidé

Ekonomikonsulterna erbjuder tjänster och lösningar inom redovisning och personal som ger utrymme till små och medelstora företag att fokusera på sin kärnverksamhet.

Vårt signum: Att vara hela företagets bästa vän!

Vi hjälper Ditt företag att få kontroll på bokföring, redovisning, personaladministration och löner samt ser till att gällande lagar och rekommendationer följs.

Vi nöjer oss inte bara med att bokföra åt Er – vår målsättning är att underlätta vardagen och göra siffrorna användbara i Er verksamhetsstyrning.

Möt vår personal

Ekonomikonsulterna består av sju erfarna ekonomer:

 

Om företaget

Ekonomikonsulterna i Råsunda AB är en liten redovisningsbyrå med stora kunskaper. Vi startade 2001 och har erfarenhet inom flera olika branscher; t ex transport, logistik, konferens- och restaurang, tandläkare, media och underhållning, bygg, IT, frisörer, butiker och bostadsrättsföreningar.

Vår målsättning är att representera kunskap, kvalitet, rutiner och kontroll inom all ekonomisk administration som därmed ger våra kunder största möjliga trygghet att koncentrera sig på sin affärsverksamhet.

Med denna fleråriga erfarenhet är vi och våra kunder trygga i vårt arbetssätt och våra arbetsrutiner.

Våra kunder uppskattar vår flexibilitet och vår service.

Vi uppskattar att ha ett nära och långsiktigt samarbete med våra kunder. Att vara en del av er verksamhet och ta del av er branschspecifika villkor ger oss förutsättningar att ge er bra beslutsunderlag.