Redovisningsekonom till stans trevligaste redovisningsbyrå!

Är du vass inom redovisning? Har du gjort det mesta från kontering till årsbokslut? Är det viktigt för dig att jobba i ett positivt och glatt gäng? Då kan du vara den vi söker!

Vi expanderar och behöver en redovisningsekonom till.

Hos oss är du en i gänget och vi värnar om gemenskap och delar med oss av våra kunskaper inom redovisning. Tillsammans strävar vi efter att hitta nya, kreativa lösningar med hjälp av modern IT för att hjälpa våra kunder till en säker och korrekt redovisning.

Ekonomikonsulterna består idag av sex erfarna ekonomer. Vi utför allt från löpande bokföring till årsbokslut och inkomstdeklaration. Vi är lyhörda och anpassar vårt utbud efter kundernas behov. Vi är bra på att prioritera och finna kreativa lösningar. Våra kunder finns i alla branscher och har olika bolagsformer, vilket gör att vi har en bred erfarenhet och ett varierande arbete. Det kan förekomma att en del av uppdragen utförs hos kunden.

Om du är den vi söker så är du antagligen utbildad redovisningsekonom och har arbetat några år på en byrå eller en ekonomiavdelning. Du har arbetat självständigt med årsredovisningar och har du erfarenhet som konsult är det en fördel. Som person är du glad och positiv och det är viktigt för dig att ingå i ett team. Däremot trivs du bäst när du får jobba självständigt och själv driva dina projekt. Tycker du att det är kul att göra affärer och är IT-intresserad är det ett stort plus!

Tjänsten är på heltid men det viktigaste för oss är att vi hittar rätt person och om det funkar bättre för dig med deltid är det inget problem. Tillträdesdag så snart som möjligt.


Ekonomikonsulterna i Råsunda AB är en liten redovisningsbyrå med stora kunskaper. Vår målsättning är att representera kunskap, kvalitet, rutiner och kontroll inom all ekonomisk administration som därmed ger våra kunder största möjliga trygghet att koncentrera sig på sin affärsverksamhet.

Vår vision är – Att vår personal alltid har rätt kompetens och levererar tjänster och lösningar med hög kvalité och har hjälp av de bästa IT-verktygen inom Redovisning och Personal.

Vi ser fram mot din ansökan! Ring 08-59 993 994 och fråga efter Karin Dejemyr eller maila till karin@ekokonsulterna.se senast 2018-01-31.

Exempel på aktuella arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning
  • Månadsbokslut
  • Löner
  • AG- och momsdeklarationer
  • Ekonomiska rapporter
  • Årsbokslut
  • Inkomstdeklaration för AB och enskild firma
  • Kundansvarig
  • Rådgivning inom ekonomi och beskattning